EMB-Bloedtest

Helaas kan uit veiligheid vanwege het corona-virus de EMB-bloedtest momenteel niet afgenomen worden. Wel kunt u momenteel bij Jij & Voeding terecht voor 1-op-1-consult, om alsnog met uw klachten aan de slag te gaan.

Voelt u zich uit balans? Wilt u er graag achter komen of u ergens een tekort aan heeft? Slaapt u slecht, heeft u last van darmproblemen of heeft u andere onverklaarbare klachten? Maak dan een afspraak voor de EMB-bloedtest.

Door middel van een klein prikje in uw vinger kunnen we achter verschillende blokkades, verstoringen en tekorten in het lichaam komen. Op basis van uw uitslag stel ik een voedingsadvies en behandelplan op en kunt u aan de slag met het optimaliseren van uw gezondheid.

ACTIEPRIJS! Maak nu een afspraak voor 160 euro i.p.v. 180 (incl. intake, bloedtest, verzendkosten en behandelplan)! Deze deal geldt vanaf … t/m …
Binnen 3 weken na de eerste afspraak is het resultaat binnen en kan er een vervolg afspraak gemaakt worden waarin de resultaten en het behandelplan worden besproken.

**Let op! Deze test wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar!

Afspraak maken voor de EMB-test? Mail dan naar info@jijenvoeding.nl of stuur een Whatsapp of bel naar 06-12292728