Sinds maart is ieders leven onwijs veranderd. Waar we voorheen veel buiten de deur kwamen, zitten we nu vaker thuis. Gelukkig is er op dit moment al weer wat meer de mogelijkheid om de deur uit te gaan, mogen we weer wat vrijer buiten de deur bewegen. Ik kan me voorstellen dat de goede voornemens de afgelopen maanden er bij in geschoten zijn. Dat voeding en bewegen niet op nummer 1 stond. Zo net voor de zomer is precies het goede moment om weer met voeding aan de slag te gaan en die extra’s kilo’s gedag te zeggen. Bij Jij & Voeding kan dit in de praktijk. Mocht je nog niet in de praktijk langs willen komen, dan bied Jij & Voeding naast begeleiding op locatie nu ook online begeleiding aan. Op deze manier gaan wij samen via Skype of telefonisch aan de slag 😉

Zin om met je voeding en leefstijl aan de slag te gaan?
Mail mij dan op info@jijenvoeding.nl of bel 06-12292728
En hopelijk tot gauw in de praktijk of via Skype!